Ο Ζιώγας ανάμεσα στους 13 επίλεκτους που πάνε Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων

Ο Ζιώγας ανάμεσα στους 13 επίλεκτους που πάνε Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων

Στο μακρινό Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής ταξίδεψε την Τρίτη (2/10) ο Θοδωρής Ζιώγας , αθλητής του ΓΑΣ Βισάλτη Νιγρίτας, μαζί με άλλους 12 αθλητές και αθλήτριες, μέλη της αποστολής που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Η ομάδα του στίβου είναι ιδιαίτερα δυνατή, καθώς αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες, που διαθέτουν τα αγωνιστικά εφόδια να φτάσουν στη διάκριση.

Τα αγωνίσματα του στίβου θα διεξαχθούν 11-17 Οκτωβρίου με αρκετές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής κυρίως στις ρίψεις, τα οριζόντια άλματα και τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Οι αθλητές στο αγώνισμα της σφυροβολία θα ρίξουν δύο φορές, την Παρασκευή (12/10) και τη Δευτέρα (15/10). Οι καλύτερες επιδόσεις των δύο ημερών θα προστεθούν και θα βγει το αποτέλεσμα.

Ο Σερραίος πρωταθλητής της σφυροβολίας το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U18 που είχε διεξαχθεί στο Γκιορ της Ουγγαρίας και για ελάχιστα εκατοστά δεν προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος του, είναι έτοιμος για αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση.

πηγή:anexartitos.gr και περισσότερα ΕΔΩ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr