Ο Εγγονίδης στον πάγκο του Σκουτάρεως!

Ο Εγγονίδης στον πάγκο του Σκουτάρεως!

Η Ελπίς Σκουτάρεως είχε ενημερώσει πως μετά τον τελικό Κυπέλλου θα ανακοίνωνε το νέο προπονητή της, αφού ο Αλέξης Γκράτσιος δεν πείστηκε να συνεχίσει και έτσι αφού τελείωσαν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα έκανε γνωστό πως ο Ηλίας Εγγονίδης είναι ο εκλεκτός που θα την οδηγήσει σε πρώτη φάση στα play off.

 

Ο 42χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, έχει διατελέσει προπονητής σε Χρυσοχώραφα, Βυρώνεια, Άνω Πορόϊα, Λιμνοχώρι και Γόνιμο, ωστόσο πρώτη φορά αναλαμβάνει μία τέτοια υψηλών απαιτήσεων αποστολή και καλείται να δείξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, έχοντας φυσικά αναλόγως υψηλές φιλοδοξίες. Άλλωστε αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για ένα παραπάνω βήμα.

 

Σαν ποδοσφαιριστής έχει παίξει επίσης σε Εθνικό Σιδηροκάστρου, Λαμία, Ηράκλεια, Μεγαλοχώρι, Κοίμηση, Νέα Ζίχνη, Νέα Τυρολόη, Χρυσοχώραφα και Βυρώνεια, έχοντας διατελέσει παίκτης-προπονητής στις δύο τελευταίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr