Ο Δήμος Χαριστέας στο Nomads… και επίσημα! (vid)

Ο Δήμος Χαριστέας στο Nomads... και επίσημα! (vid)

Ο ΑΝΤ1 μοιάζει πανέτοιμος για το νέο, ανανεωμένο Nomads από τη Μαδαγασκάρη και από την αρχή της εβδομάδας άρχισαν να αποκαλύπτονται μέσα από το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στο τροπικό νησί. Ανάμεσά τους, όπως είχε διαρρεύσει άλλωστε εδώ και λίγο καιρό και ο Δήμος Χαριστέας.

Ο αδερφός του Άγγελου Χαριστέα, που σήκωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία πριν από 14 χρόνια, έπαιζε επίσης ποδόσφαιρο, έχοντας μάλιστα περάσει πριν από κάποια χρόνια και από Σερραϊκές ομάδες και φυσικά μένει στις Σέρρες, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την γυμναστική ως fitness trainer και με την εκγύμναση με ιμάντες TRX.

Μάλιστα το “SSN” τυγχάνει να γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σχεδόν καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και προπονούνταν συστηματικά για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι επιβίωσης.

Στο video παρουσίασης παίζει πασούλες με τον Άγγελο Χαριστέα και μιλά για τα παιδικά τους χρόνια, για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που άφησε στα 27 λόγω τραυματισμών και την οικογένεια του.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr