Ο Γιώργος Γεωργιάδης επικροτεί την επιστολή συμπαράστασης των διεθνών!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επικροτεί την επιστολή συμπαράστασης των διεθνών!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Γιώργος Γεωργιάδης, επικροτεί το μήνυμα συμπαράστασης των παικτών της Εθνικής Ελλάδας, προς όλους τους επαγγελματίες παίκτες, που δεν αγωνίζονται αυτή την στιγμή, λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής: 

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματος, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου».

Το ‘SSN’ επικοινώνησε με τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με το εθνόσημο στο στήθος, και δήλωσε οτι:

Είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε. Αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα της εξάπλωσης του ιού, εγώ το πέρασα το καλοκαίρι ευτυχώς ελαφρά, όμως όλο αυτό, δεν θα πρέπει να μας αποτρέπει απο την… εργασία μας! Τηρούμε πιστά στην ομάδα μας, ο,τι προβλέπεται απο τις υγειονομικές οδηγίες. Θεωρώ οτι, εφόσον είμαστε επαγγελματίες παίκτες και αγωνιζόμαστε σε επαγγελματική κατηγορία,  μπορούμε κι εμείς να συμπεριληφθούμε στο πρωτόκολλο της Super League και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε, διότι πλέον τίθεται ζήτημα βιοπορισμού, για εκατοντάδες οικογένειες.

Με χαρά διάβασα την επιστολή των παιδιών στην Εθνική, διότι πολλοί απο τους παίκτες αυτούς, έχουν ξεκινήσει απο θεωρητικά μικρότερες ομάδες και χαμηλές κατηγορίες, όπως κάποτε κι εγώ, για να φτάσουν μέχρι το επίπεδο της Εθνικής. Η στάση τους και η δημοσία συμπαράσταση προς όλους εμάς, δείχνει αλληλεγγύη και υπευθυνότητα. Η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα και με ασφάλεια να ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε στην Sl2 και την Football League.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr