Ο Γιάννης Κεραμάρης απο θα ενισχύσει με το ταλέντο την περιφέρεια του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι!

Ο Γιάννης Κεραμάρης απο θα ενισχύσει με το ταλέντο την περιφέρεια του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι!

Ένας παίκτης που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια, είναι ο Γιάννης Κεραμάρης, το νέο guard του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι που ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα από την Αλεξανδρούπολη, από όπου και κατάγεται, ενώ τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται με τα χρώματα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κεραμάρης, από πολύ μικρή ηλικία είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας μας, που δουλεύει μεθοδικά, προκειμένου να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο καλαθοσφαιριστή. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού τον…τσέκαρε και ο coach Ποργιόπουλος, άναψε το πράσινο φως, για έναν παίκτη που βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας U18.

Επιβράβευση της ανοδικής πορείας του , η συμμετοχή του σε πολύ μικρή ηλικία στη βασική πεντάδα του ανδρικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη , το οποίο αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, όπου παρουσίασε και έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές του.

Δείτε εδώ μερικές απο τις καλύτερες στιγμές του ταλαντούχου guard.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού-Κρι Κρι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Γιάννη Κεραμάρη. Ο νεαρός ταλαντούχος guard θα αγωνιστεί με την ομάδα μας, την σεζόν 2021-22.

Μίνι Βιογραφικό:

Γεννήθηκε: 14/9/2003

Ύψος: 1.97

Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες: Μαντουλίδης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr