Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος βοηθός στην μπασκετική ομάδα του Πανσερραϊκού !

Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος βοηθός στην μπασκετική ομάδα του Πανσερραϊκού !

Ο 22χρονος πρώην παίχτης του Πανσερραϊκού μέχρι και πέρυσι, θα είναι στο πλευρό του Στέργιου Ποργιόπουλου και θα κάθεται δίπλα στον έμπειρο coach για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος που πανηγύρισε δυο συνεχόμενες ανόδους με τα “λιοντάρια” και είναι συνολικά τρία χρόνια στους “κόκκινους” δέχτηκε να βοηθήσει τον coach Ποργιόπουλο και να αλλάξει προτεραιότητες.

Αυτό σημαίνει, ότι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα πάψει να αγωνίζεται με την φανέλα του Πανσερραϊκού. Ήδη ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ένταξη του υψηλόσωμου παίχτη στις ομάδες τους με το θέμα να πιθανολογείται να κλείσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δυο πλευρές έχουν συνεργαστεί εκ νέου προ τριετίας στους Ικάρους. Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της είδησης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr