Ο αρχισκόρερ Δ.Γκούρτσας παραμένει «Λιοντάρι» και αρχηγός του Πανσερραϊκού

Ο αρχισκόρερ Δ.Γκούρτσας παραμένει «Λιοντάρι» και αρχηγός του Πανσερραϊκού

Ο Δημήτρης Γκούρτσας, όπως εύστοχα γράφει και ο τίτλος της ανακοίνωσης απο τον Πανσερραϊκό, αποτελεί μια σημαία που ελάχιστοι παίκτες έχουν καταφέρει να παραμείνουν ως τέτοιοι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και στα «λιοντάρια» τις τελευταίες σεζόν.

Ένας απο τους καλύτερους σεντερ φορ των «κόκκινων», συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα της καρδιάς του, και βάζει πλώρη με ακόμη μια πρόκληση στην καριέρα του, καθώς φέτος μέχρι και την διακοπή της σεζόν, ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Γ΄ Εθνικής, με 21 γκολ.

Ο Νιγριτινός striker, που είναι υπόδειγμα ήθους και επαγγελματισμού, διανύει μια καλή περίοδο ποδοσφαιρικής καριέρας αλλα και προσωπικής γαλήνης, και όλοι ευχόμαστε να βοηθήσει τα μέγιστα την επόμενη σεζόν στους «κόκκινους» να αγωνιστεί ξανά στην Superleague.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Πανσερραϊκός μόνο με «Λιοντάρια» στην καρδιά, προχωρά για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr