Ο Απόστολος Στύλος στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Ο Απόστολος Στύλος στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως!

Ο Απόστολος Στύλος είναι τελικά ο προπονητής που κέρδισε την κούρσα της διαδοχής του Ηλία Εγγονίδη για τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία μαζί του όπως και με όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα τον πλαισιώνει και είναι πλούσιο για τα δεδομένα της κατηγορίας και της νεοφώτιστης ομάδας.

Ο 46χρονος Κατερινιώτης προπονητής, παλαίμαχος του Πιερικού, ήταν μέχρι και το Νοέμβριο στον πάγκο της Πύδνας Κίτρους, ενώ έχει εργαστεί και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και έχει την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά εκτός Κατερίνης.

Μάλιστα στο τεχνικό τιμ ξεχωρίζει η παρουσία του Άρη Καραμπέτσιου, ως “μεταγραφή” από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ κανονικά συνεχίζει στην θέση του ως γυμναστής αλλά και τεχνικός σύμβουλος ο Αλέξης Γκράτζιος.

Αναλυτικά το τιμ:

Προπονητής: Απόστολος Στύλος
Προπονητής Δεύτερης Ομάδας & Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γεώργιος Βαλούντος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Άρης Καραμπέτσιος
Γυμναστής-Τεχνικός σύμβουλος ομάδας: Αλέξανδρος Γκράτζιος
Επιστημονικός Συνεργάτης: Κωστής Σιδηρόπουλος
Γιατρός: Αβραάμ Γεωργιάδης
Διατροφολόγος: Χριστίνα Σκούρα
Γενικός διευθυντής: Παλιακίδης Θεόδωρος

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr