Ο ανερχόμενος playmaker Δαλαγκόζης, απο το Ρούπελ, επιστρέφει στους Ικάρους!

Ο ανερχόμενος playmaker Δαλαγκόζης, απο το Ρούπελ, επιστρέφει στους Ικάρους!

Ένας απο τους πιο ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές του νομού Σερρών, ο Θοδωρής Δαλαγκόζης, επιστρέφει στους Ικάρους, μετά απο ενα χρόνο απουσίας, λόγω σχολικών υποχρεώσεων, με τις θυσίες τους να πιάνουν τόπο, αφού πλέον ειναι φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας Σερρών.

Ο πρώτος σκόρερ για πολλά χρόνια, στα εφηβικά του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε το ταλέντο του στην αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, θα φορέσει και πάλι την «κυανοκίτρινη» φανέλα με σκοπό να αποτελέσει τον έκτο παίκτη -όπως λένε οι Αμερικάνοι- των Ικάρων, ως πρώτη αλλαγή του Γεωργιανού.

Ένας κλασσικός playmaker με τρομερό χειρισμό της μπάλας, που βλέπει γήπεδο… και του αρέσει να ταΐζει τους συμπαίκτες τους αλλα και ίδιος ειναι δεινός σκόρερ. Πλέον στην Β΄ Εθνική του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει οτι μπορεί να ανταπεξέλθει και στα δυσκόλα, ενω η νέα του ομάδα, πλέον διαθέτει οτι καλύτερο σε επιπέδο ταλέντου στις θέσεις απο το 1 εως το 3, που θα κεφαλαιοποιήθει αμέσως τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικαρων στα Social Media:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                       

Σέρρες, 19 Ιουλίου 2017

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, καλωσορίζει ξανά, στην οικογένεια των «κυανοκίτρινων», τον καλαθοσφαιριστή Θεόδωρο  Δαλαγκόζη. Ακόμα ένα αυθεντικό ταλέντο, που προέρχεται από την πλούσια επαρχία του νομού Σερρών, ενσωματώνεται στην ομάδα μας, μετά από απουσία ενός έτους, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων του παίκτη. Ευχόμαστε καλή επιστροφή με τύχη και πολλές διακρίσεις, φορώντας την «κυανοκίτρινη» φανέλα.  

Βιογραφικό Θεόδωρος Δαλαγκόζης:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 17-1-1999

ΥΨΟΣ: 1,77μ

ΘΕΣΗ: Playmaker

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Ακαδημίες και Αντρική ομάδα)

Ίκαροι Σερρών

Ρούπελ Σιδηροκάστρου

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr