Ο Αλέξης Γκράτζιος σε κομβικό ρόλο στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Ο Αλέξης Γκράτζιος σε κομβικό ρόλο στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Ο ποδοσφαιράνθρωπος Αλέξης Γκράτζιος, ξανά κοντά στα «λιοντάρια»!

Η παραπάνω φράση, θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος της σημερινής είδησης, εάν ο κ. Γκράτζιος είχε απομακρυνθεί ποτέ απο τον Πανσερραϊκό… αφού απο το 2018 κι έπειτα, ο Σερραίος προπονητής και όχι μόνο, βρίσκεται συνεχώς κοντά στη νέα διοίκηση (Καζία-Χατζηδημητρίου) είτε με επίσημο ρόλο, είτε ως απλός φίλος και οπαδός.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του επι των ποδοσφαιρικών θεμάτων τεράστια και ως τεχνικός σύμβουλος αρχικά, βοήθησε σημαντικά του «κόκκινους» να ξεπεράσουν γρήγορα τις κακοτοπιές των χαμηλών κατηγοριών. Η ματιά του, στα νέα ταλέντα επίσης ζηλευτή, αφού ξεχωρίζει γρήγορα την…«Ήρα απο το στάρι», δίνοντας την ευκαιρία εκεί που πραγματικά αξίζει!

Ο αναβαθμισμένος ρόλος του στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός, έρχεται να αναδείξει τις οργανωτικές του αρετές, που αναδεικνύει χρόνια στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και εκτός ποδοσφαίρου. Και απο το νέο μετερίζι θα φανεί πολύτιμος, για την ομάδα και τους στόχους της.

Ο Πανσερραϊκός στο αγωνιστικό τμήμα μπήκε πλέον…«στις ράγες» και χαράζει ξανά τον δικό του δρόμο επιτυχιών μετά απο 10 πέτρινα χρόνια. Έρχεται όμως και η σειρά για το επόμενο πλάνο, που θα ενισχύσει την ανοδική τροχιά των «λιοντάριων» με σωστές βάσεις, που δεν είναι άλλο απο την δημιουργία των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της ομάδας.

Ήδη είναι έτοιμη η εκκίνηση, για την δημιουργία του πρώτου προπονητικού κέντρου στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε συνεργασία με τον σύλλογο του Πανσερραϊκού, γιγαντώνοντας το brand του νομού σε όλη την Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις των ακαδημιών, που ανήκουν εδώ και καιρό στην διοίκηση, θα αναβαθμιστούν, με τον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό, ενώ κι άλλα σχέδια, σχετικά με τις αθλητικές υποδομές του Πανσερραϊκού, βρίσκονται σε φάση μελέτης και σύντομα… εκπόνησης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με τον Αλέξη Γκράτζιο, ως ειδικό σύμβουλο και υπεύθυνο αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας.

Ο κ. Γκράτζιος βρίσκεται απο την πρώτη στιγμή της νέας διοίκησης κοντά στα «λιοντάρια», αφού κατείχε τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου. Πλέον τα νέα του καθήκοντα κρίνονται κομβικά, αφού η ομάδα μας, προχωρά στην υλοποίηση του νέου προπονητικού κέντρου και στην αναβάθμισή όλων των εγκαταστάσεων, που χρησιμοποιούν τα τμήματα μας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr