Ο… «Αι Βασίλης» φέρνει Χριστουγεννιάτικο δώρο-παίκτη στους Ικάρους!

Ο… «Αι Βασίλης» φέρνει Χριστουγεννιάτικο δώρο-παίκτη στους Ικάρους!

Η ομάδα των Ικάρων, που κατά γενική ομολογία αποτελεί την καλύτερη ομάδα του νομού Σερρών σε όλα τα σπορ, για την χρόνια που φεύγει… εκτός από την δίκαιη ανταμοιβή της κορυφής στην Β΄ Εθνική, θα ανταμειφτεί και με… δωράκι από τον «Αϊ Βασίλη»!

Ο δημοφιλής Άγιος των ημερών, «μαζί» με την διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας, θα αφήσουν… δωράκι, στο ΔΑΚ Σερρών, έναν έμπειρο guard, προκειμένου να βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί και στον β΄ γύρο με σκοπό να τελειώσουν με επιτυχία, αυτό που τόσο καλά έχουν κάνει έως τώρα, στον 2ο όμιλο της 2ης κατηγορίας.

Για πού προορίζεται ο νέος παίκτης… δεν επηρεάζονται Δαλαγκόζης & Σιδεριδής

Η διοίκηση των Ικάρων έχει διαπιστώσει κενό στην θέση του άσσου και αποφάσισε να την καλύψει με έναν παίκτη, που και ταλέντο διαθέτει αλλά και παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας μας, έχει. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι: η αμυντική προσήλωση, ο ρυθμός που δίνει, ενώ διαθέτει και καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Έχει δοκιμαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία, είναι μερικές από τις χώρες που έχει αγωνιστεί.

Ο ταλαντούχος Στρατής που άφησε καλές εντυπώσεις, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους (πήρε μετεγγραφή για το πανεπιστήμιο Αθηνών και θα την αξιοποιήσει για να σπουδάσει μαζί με τον αδελφό του), ο Τράκας δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% και η επιστροφή του, δεν οριστικοποιείται χρονικά, ενώ ο Γεωργιανός δεν μπορεί να συνεχίσει, χωρίς έμπειρο back up για το υπόλοιπο της σεζόν. Επομένως ο νέος guard της ομάδας, που θα ανακοινωθεί με το νέο έτος, θα δώσει ανάσες στον αρχηγό των Ικάρων που μέχρι στιγμής παίζει στα «κόκκινα» ακόμα και σε στιγμές, που αγωνίζεται τραυματισμένος (συνέβη 2 φορές και έπαιξε με ένεση).

Γίνεται κατανοητό, οτι ο νέος παίκτης που ειναι πιο έμπειρος απο τους αποδεδειγμένα πια, ταλαντούχους Δαλαγκόζη και Σιδερίδη θα καλύπτει τον Γεωργιανό όταν προκυπτούν μικροτραυματισμοί και κούραση. Δεν πρόκειται να στερήσει χρόνο συμμετοχής απο τους φερέλπιδες «ασσους» των Ικάρων που φέτος έχουν συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα και φυσικά η έλευση του, δεν θα τους γεμίζει άγχος, όταν λείπει ο Παντελής. Ο coach Ποργιο ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και μια έξτρα «πινελιά στον καμβά» του… θα είναι για το καλό όλων!

Πιστεύουν στην άνοδο, Αθανασιάδης-Παναγιώτου και ΔΣ

Μέχρι στιγμής οι Ίκαροι είναι πρώτοι, παίζουν καλό μπάσκετ, έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, και διαθέτουν 12 παίκτες, κάνοντας χρήση rotation 7-8 αθλητών από την αντρική και την εφηβική ομάδα. Οι σοβαροί τραυματισμοί ευτυχώς απουσιάζουν… αλλά γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση και δεν είναι η τύχη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο fitness coach της ομάδας σε συνεργασία με τους Γεωργαντά-Ποργιόπουλο έχουν αποδώσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που ο μοναδικός τραυματισμός του Ηλία Τράκα, είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Οι βάσεις για την άνοδο έχουν μπει, η διάρκεια όμως των Ικάρων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα φανερώσει, αν οι Σερραίοι μπορούν να επιτύχουν ακόμη μια άνοδο σερί και να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν… στο πάνω ράφι του Ελληνικού μπάσκετ και στις δυο πρώτες κατηγορίες της χώρας. Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων, με μπροστάρηδες τους Αθανασιάδη-Παναγιώτου είναι ευχαριστημένα με την πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, επομένως δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την απόφαση για ενίσχυση της ομάδας, με έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά, βοηθώντας τους Ικάρους άμεσως ή μακροπρόθεσμα, αφού οι βάσεις για το κάτι παραπάνω έχουν μπει και είναι θέμα χρόνου, η επιστροφή στην Α2!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr