Ο… Αγγλόφιλος Φ.Κουτζαβασίλης αναλύει τον 7ο & 8ο όμιλο του Μουντιάλ στο “SSN”!

Ο... Αγγλόφιλος Φ.Κουτζαβασίλης αναλύει τον 7ο & 8ο όμιλο του Μουντιάλ στο "SSN"!

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Μουντιάλ, ξέρουμε ήδη τα περισσότερα ζευγάρια και ο Σερραίος γκολκίπερ της Κέρκυρας Φώτης Κουτζαβασίλης… παίζει μπάλα στο “Serres Sport News-MUNDIAL EDITION”! Μας μιλά για την υποστήριξη του προς την Αγγλία, το VAR που τον χαλάει και αναλύει τον 7ο και τον 8ο όμιλο βλέποντας πρόκριση για τους…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ “SSN”…

-Ποιο είναι το πρώτο Μουντιάλ που θυμάσαι;

“Πρώτο αμυδρά θυμάμαι το Μουντιάλ του 1998, που ήμουν 9 χρονών, αλλά το 2002 το έζησα έντονα. Λίγο απ’ όλα θυμάμαι, αλλά δεν έχανα ματς”.

-Παρακολουθείς Μουντιάλ;

“Παρακολουθώ αρκετά. Έχω δει και κάποια χάλια ματς φαντάσου”.

-Ποια ομάδα θέλεις να το κατακτήσει και ποια προβλέπεις να το κάνει;

“Θέλω να το πάρει η Αγγλία, γιατί σε όποιο Μουντιάλ δεν υπάρχει Ελλάδα υποστηρίζω Αγγλία και λόγω του πρωταθλήματος τους που είναι το αγαπημένο μου. Από εκεί και πέρα είναι το πρώτο Μουντιάλ που και πριν να αρχίσει, στις κουβέντες που κάναμε, δεν μιλούσα για φαβορί και το έχουμε δει και παικτικά νομίζω αυτό”.

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει ως τώρα ή τι σε έχει εκπλήξει αρνητικά:

“Μου έχει κάνει θετική εντύπωση αρχικά ότι έχει μικρύνει η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες και μπορεί να μην βλέπουμε σε κάποια ματς πολλά γκολ, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός. Είδαμε και την Γερμανία που αποκλείστηκε χθες και δεν το περίμενε κανένας. Αρνητική έκπληξη από την άλλη μου έχει κάνει το VAR. Νομίζω χαλάει όλο το ποδόσφαιρο αυτό το σταμάτα-ξεκίνα. Και ότι το έχουν αφήσει στην κρίση του διαιτητή πότε να το χρησιμοποιεί και πότε όχι και αυτό λάθος είναι”.

-3η αγωνιστική και τελευταία για τα groups σε 7o και 8ο όμιλο και στον έναν γίνεται χαμός! Πως τους είδες ως τώρα και ποιοι βλέπεις να προκρίνονται τελικά;

“Στον 7ο όμιλο νομίζω από την αρχή υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί. Φοβήθηκα το πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας με την Τυνησία, λόγω άγχους όταν ισοφαρίστηκαν και δεν έμπαινε εύκολα το γκολ, αλλά ξεαγχώθηκε στο δεύτερο ματς και της βγήκαν πράγματα. Το Βέλγιο από την άλλη έχει καλή ομάδα, το ξέραμε, καθώς ήταν και στον όμιλο της Ελλάδας. Στο σημερινό ματς πιστεύω θα κερδίσει η Αγγλία, διάβασα θα κάνει και αλλαγές το Βέλγιο, προφανώς δεν το πολυενδιαφέρει η 1η θέση. Όσο για τις άλλες ομάδες, νομίζω χαίρονται το ποδόσφαιρο, την παρουσία τους εκεί και δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.

Στον 8ο όμιλο τώρα παρότι η Ιαπωνία παίζει με την αδιάφορη Πολωνία δεν θα υπάρχει έκπληξη όσον αφορά την πρόκριση πιστεύω, παρότι μπορεί να τις κάνει την ζημιά. Και αυτό γιατί στο άλλο ματς πρέπει να υπάρξει νικητής και θα υπάρξει, αφού όποιος θέλει να περάσει πρέπει να τα καταφέρει και θεωρώ ότι η Ιαπωνία θα την περάσει έτσι, ότι και να κάνει στο δικό της ματς. Τώρα όσον αφορά το άλλο, η Κολομβία έχει ανέβει μετά την μέτρια εικόνα αρχικά, η Σενεγάλη είναι η κλασσική Αφρικανική ομάδα, όπως είδαμε και προχθές τη Νιγηρία, με πάθος, δύναμη, λίγη ποιότητα και θεωρώ θα περάσει η Κολομβία”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr