Ο Άγιος Βασίλης φέρνει… Τάντιτς στην Serres 1800!

Ο Άγιος Βασίλης φέρνει... Τάντιτς στην Serres 1800!

Το μεταγραφικό παζάρι στην Ανώτερη Κατηγορία και συγκεκριμένα στον β΄ όμιλο μοιάζει για την ώρα να κλέβει την παράσταση, καθώς Δόξα Κάτω Καμήλας και Serres 1800, όπως φαίνεται θα μονομαχήσουν σκληρά για τον τίτλο, αλλά για την ώρα το κάνουν και στις μεταγραφές, με την ομάδα του Χαλκίδη να ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Μπόζινταρ Τάντιτς σε μία μεταγραφή που… αλλάζει σίγουρα τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο 34χρονος Σερβοέλληνας μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει στροφή στο Ερασιτεχνικό, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στην Επίλεκτη με την φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως κερδίζοντας το Κύπελλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και φέτος μέχρι τώρα στην Α΄ Ε.Π.Σ.Αθηνών με την Δόξα Βύρωνα, ωστόσο αυτή την στιγμή μιλάμε ήδη για μία κατηγορία πιο κάτω, σε μία κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της ομάδας να κερδίσει την άνοδο.

Το who is who για έναν παίκτη της αξίας του Μπόζινταρ για τα δεδομένα του τοπικού είναι περιττό με περισσότερες από 250 επαγγελματικές συμμετοχές, γκολ, ασίστ, τίτλους με τον Πανσερραϊκό και εμπειρίες και μένει να δείξει και στο χορτάρι ότι μπορεί να βοηθήσει. Με την παρουσία και του Θόδωρου Αγγελακά, με τον οποίον συνυπήρξαν και πέρυσι στην Ελπίδα, αλλά και των υπολοίπων που έχουν συγκεντρωθεί, η γραμμή κρούσης δυναμώνει αισθητά στην ομάδα του Νίκου Κουζουτζίδη και τα υπόλοιπα… επί χόρτου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr