Οριστικό τέλος στα Χανιά, έμεινε στη Β’ Εθνική η Καλλιθέα

Οριστικό τέλος στα Χανιά, έμεινε στη Β' Εθνική η Καλλιθέα

Αγωνιστικά σώθηκε, αλλά ο ΑΟΧ δεν θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική από τη στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (8/8) απέρριψε την προσφυγή των Κρητικών. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Β’ Εθνικής είχε εκδώσει την αρχική ποινή αφαίρεσης 33ων βαθμών, η οποία παρέμεινε και στην Εφέσεων και τώρα. Επομένως, μοιραία υποβιβάζονται τα Χανιά, τα οποία έπαιξαν 11 ματς στη Β’ Εθνική χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα που μένει στην κατηγορία είναι η Καλλιθέα, η οποία αναμένεται σταδιακά να τρέξει τον σχεδιασμό της. Όσο για τον ΑΟΧ, πέφτοντας στη Γ’ Εθνική ανοίγει ο δρόμος της συγχώνευσής του με τον Κισσαμικό.
Αναλυτικά η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση με την 85/2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Χανιά κατά της υπ’ αριθμόν 43/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (απόρριψη έφεσης της ΠΑΕ κατά της υπ’ αριθμόν 233/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο. της Football League)».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr