ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ για τον Πανθρακικό!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ για τον Πανθρακικό!

Είναι πλέον οριστικό!

Ο Πανθρακικός αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League, καθώς δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα οικονομικά βάρη που απαιτούνται ώστε να συνεχίσει στην κατηγορία. Τα χρέη είναι αρκετά, όπως και οι προσφυγές και ήρθε να δέσει το… βύσσινο με το μείον έξι που αποφασίστηκε πρόσφατα από την ΕΠΟ.

Η ομάδα της Κομοτηνής, η οποία επρόκειτο να αγωνιστεί κόντρα στον Αχαρναϊκό την Κυριακή, έστειλε έγγραφο στην Football League και ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Άλλωστε, είχαν ενημερωθεί την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές για την απόφαση της διοίκησης και ότι υπήρχε ένα μικρό παραθυράκι να αλλάξει η κατάσταση. Εν τέλει, δεν διαφοροποιήθηκε κάτι δραματικά και ο Πανθρακικός αποχωρεί από το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» σε δώδεκα αναμετρήσεις, συγκέντρωσαν ισάριθμους βαθμούς στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες, με πρόσφατη φυσικά αυτή με τον Πανσερραϊκό, κόντρα στον οποίον έδωσαν και το τελευταίο τους ματς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr