ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Μπαίνει στο πλοίο για Κρήτη ο Πανσερραϊκός…

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Μπαίνει στο πλοίο για Κρήτη ο Πανσερραϊκός...

Κανονικά θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου(17:00, ΕΡΤ3) το ματς ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανσερραϊκό για την 31η αγωνιστική της Football League, καθώς είναι οριστικό πλέον πως οι “κόκκινοι”, παρά τις πολλές αμφιβολίες που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες, θα ταξιδέψουν ως το Ηράκλειο και δεν θα υποστούν την ντροπή για την ιστορία της ομάδας να χάσουν ματς άνευ αγώνος.

Τα χρήματα για να εξασφαλιστεί η μετάβαση της ομάδας στην Κρήτη είχαν βρεθεί, ωστόσο υπήρχε μία μικρή ένσταση αναφορικά με την διάθεση των ποδοσφαιριστών ως προς αυτό το ενδεχόμενο, αλλά τελικά ο Πέτρος Στοΐλας θα καταφέρει να συγκροτήσει μία αποστολή, το πιθανότερο με λιγότερους από 18 παίκτες και θα παρατάξει την ομάδα του.Ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός, οι Παλαίμαχοι της ομάδας και αγνοί φίλαθλοι των “λιονταριών” ήταν αυτοί που για ακόμη μία φορά έδωσαν τη λύση και συγκέντρωσαν το ποσό που χρειαζόταν, ενώ μέχρι την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να πάρουν και κάποια ποσά και οι παίκτες.

Βέβαια το ταξίδι της ομάδας θα είναι ένα… μαρτύριο, καθώς η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο το πρωί της Παρασκευής για τον Πειραιά προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο που αναχωρεί στις 21:00 για το Ηράκλειο. Οι Σερραίοι φυσικά θα διανυκτερεύσουν στο καράβι, θα αποβιβαστούν στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, χωρίς να είναι γνωστό που θα καταλύσουν στην συνέχεια και μέχρι την ώρα που θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα θα πρέπει να βιαστούν, καθώς στις 21:00 ξεκινάει το μακρύ ταξίδι της επιστροφής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr