ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν ταξιδεύει στην Μυτιλήνη ο Πανσερραϊκός στις 11/6

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν ταξιδεύει στην Μυτιλήνη ο Πανσερραϊκός στις 11/6

Ακόμη ένα παιχνίδι στα χαρτιά θα πάρει ο Πανσερραϊκός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όλες οι πληροφορίες που έδειχναν… «αντίο» της Καλλονής από το πρωτάθλημα πριν αυτό τελειώσει επιβεβαιώνονται, καθώς η ομάδα της Λέσβου θα αποβληθεί από την διοργανώτρια και αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο δεν θα μπορεί να αγωνίζεται. Έτσι τα τελευταία ματς των “λιονταριών” θα είναι με τον Αιγινιακό(28/5) και με τον Κισσαμικό(4/6).

 

Όπως αναφέρει FL News οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής ενημερώθηκαν πως το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο δεν θα διεξαχθεί και έτσι όσοι δεν κατάγονται από το νησί άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματά τους! Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛΚ έχει ήδη δύο οριστικές αφαιρέσεις βαθμών για οφειλές στον Κώστα Δαύκο. Εντός της εβδομάδας (24 και 25 Μαΐου) εκπνέει η προθεσμία εξόφλησης του Αλέξανδρου Χιντασέλι και του 29χρονου τερματοφύλακα.

 

Εάν και οι δύο δεν εξοφληθούν, τότε η Football League θα πρέπει να αποφασίσει την αποβολή των «κυανέρυθρων» και να ματαιώσει το ματς με τον Παναιγιάλειο. Ωστόσο, βάσει της ενημέρωσης που είχαν οι ποδοσφαιριστές είναι οριστικό ότι οι πληρωμές δεν θα γίνουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr