ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανοίγει το νότιο πέταλο στο ματς με τον Άρη…

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ανοίγει το νότιο πέταλο στο ματς με τον Άρη...

Είναι πλέον οριστικό! Μετά από σχεδόν 7 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 όταν έκλεισε για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στήριξης και μετά από μεγάλη αναμονή για να γίνουν όλα όπως ακριβώς έπρεπε, το ιστορικό νότιο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, εκεί όπου μεγάλωσαν γενιές και γενιές φιλάθλων, θα ανοίξει τις πύλες του και πάλι στο ματς με τον Άρη(10/2) για να υποδεχθεί τους Σερραίους.

Αυτό επιβεβαίωσε στην ΕΡΑ Σερρών ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης ο οποίος είπε: “Θα είναι 100% ανοιχτό στο ματς με τον Άρη. Μένει ένα τυπικό σκέλος, να βγάλουμε ένα πρακτικό που θα υπογραφεί από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Μωυσιάδη και το πέταλο θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά”.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπε το Δημοτικό γήπεδο πιθανόν να είναι το πρώτο που αδειοδοτείται σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε το Νοέμβριο του 2017 στην βουλή και με τις τελευταίες παρεμβάσεις, που χάλασαν βέβαια την αισθητική του και με τις οποίες πολλοί δεν είναι σύμφωνοι, ειδικά όσον αφορά τα τεράστια κάγκελα, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Το πρωί της Παρασκευής η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας της αποκεντρωμένης διοίκησης βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο, μετά και τις εργασίες που είχαν γίνει και άγγιξαν ως έξοδο τις 25.000 ευρώ και άναψε το… πράσινο φως για την αδειοδότηση του και την λειτουργία κατ’ επέκταση και του πετάλου. 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr