Οριστική μετάθεση δυο εβδομάδων για τις Εθνικές κατηγορίες ανακοίνωσε η Ε.Ο.Κ !

Οριστική μετάθεση δυο εβδομάδων για τις Εθνικές κατηγορίες ανακοίνωσε η Ε.Ο.Κ !

Είναι οριστικό! Αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή στα Εθνικά πρωταθλήματα (Α1 γυναικών, Α2 γυναικών, Α2, Β΄Εθνική, Γ΄Εθνική ανδρών), γεγονός για το οποίο σας ενημέρωσε χθες το www.serressport.gr  (Δυο εβδομάδες μετά (?) η πρεμιέρα του Πανσερραϊκού για το 2022… Ανακοινώνει την απόφαση της η Ε.Ο.Κ ! )

Έτσι η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και της δράσης αυτών ορίστηκε για τις 22-23 Ιανουαρίου, αφού εκτιμάται ότι η έξαρση των κρουσμάτων θα έχει εξαλειφθεί ως τότε.

Παράλληλα οι προπονήσεις των ομάδων θα συνεχιστούν κανονικά και άπαντες θα τηρήσουν το Πρωτόκολλο Υγείας και τα νέα πιο αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί. Επομένως, αγωνιστική δράση για το γυναικείο τμήμα του Πανσερραϊκού (Α2 Εθνική κατηγορία) και για το ανδρικό τμήμα του Πανσερραϊκού (Β’Εθνική κατηγορία) δεν υπάρχει, με τις προπονήσεις όμως να συνεχίζονται κανονικά για αυτό το διάστημα, κάτι που αποτελεί θετική εξέλιξη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr