Οριστική αναβολή στο Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Παραλιμνίου!

Οριστική αναβολή στο Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Παραλιμνίου!

Οριστικά αναβλήθηκε τελικά το παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν την Δευτέρα 5/2 την ίδια ώρα (15:00) το ραντεβού τους για το ματς της 15ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε πως η κατάσταση που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο του πλαστικού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς ήταν απαγορευτική λόγω των νερών που είχαν συσσωρευθεί σε αυτό όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Sportsaddict.gr. Άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού προσπάθησαν να βγάλουν τα νερά από τον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι των δύο ομάδων και για την αποφυγή επιπλέον εξόδων ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν, ωστόσο ο διαιτητής κ.Γεωργιτσόπουλος από την Δράμα δεν έκανε καν τον κόπο να βγει στο γήπεδο και ενημέρωσε τις ομάδες που ήταν έτοιμες για είσοδο πως το ματς αναβάλλεται.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr