Ομόφωνη απόφαση για τέλος στην Α2 από τα σωματεία, προς αναμονή οριστικών εξελίξεων !

Ομόφωνη απόφαση για τέλος στην Α2 από τα σωματεία, προς αναμονή οριστικών εξελίξεων !

Τα σωματεία της Α2 συμφώνησαν μέσω τηλεδιάσκεψης να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα μετά τα νέα μέτρα, που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Παιδείας. Όλοι κατέστησαν σαφές, ότι είναι αδύνατο να συνεχιστεί η χρονιά, καθώς αυτή μόνο ζημιογόνα μπορεί να αποβεί για αθλητές και παράγοντες. Και αυτό γιατί πέρα από την υγεία των αθλητών, που είναι σε απραξία ένα δίμηνο, πολλές είναι οι ομάδες που πλέον δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν με τα έξοδα.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να είναι καθοριστική για την διακοπή του πρωταθλήματος, με την Ε.Ο.Κ να καλείται να αποφασίσει σύντομα. Βέβαια η ίδια η ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως την τελική ευθύνη την έχει η δημόσια υγεία. Η συνέχεια του πρωταθλήματος δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και πλέον όλοι καλούνται να βρουν ένα τρόπο που να “ζημιώνει” όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται ομάδες, σε ό,τι αφορά το θέμα ανόδων και να κατατεθεί στην Ε.Ο.Κ προς συζήτηση.

 Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και όσο αφορά την Β’ και την Γ’Εθνική, κάτι που περιμένουν άπαντες σε Ικάρους και Πανσερραϊκό, με τις πιθανότητες συνέχειας της σεζόν να φαντάζει πάντως αδύνατη από όλες τις απόψεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr