Ομιλία Αθανασιάδη-Δεσποτίδη στην ομάδα των Ικάρων-Συνάντηση με Σίσκο!

Ομιλία Αθανασιάδη-Δεσποτίδη στην ομάδα των Ικάρων-Συνάντηση με Σίσκο!

Χωρίς προπόνηση η σημερινή ημέρα των Ικάρων, αφού μετα το πρωινό χαλάρωμα, οι παίκτες είχαν το καθιερωμένο ρεπό, ύστερα απο το ματς της Κυριακής. Οι «κυανοκίτρινοι», που δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες τους στην Β΄ Εθνική, αφού βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της κατηγορίας και η Σερραϊκή ομάδα, παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η χθεσινή, κάκιστη ήττα απο τον ουραγό Μακεδονικό πάλι με τον ίδιο τρόπο, στα τελευταία λεπτά, χωρίς δυνάμεις, ανάγκασε τον Κώστα Σίσκο σε παραίτηση, που όμως δεν έγινε δεκτή εν θερμώ. Στο χθεσινοβραδυνό συμβούλιο, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση απο τα μέλη του ΔΣ, ενώ την χρονική περίοδο που συμβαίνει η παραίτηση, δεν ευνοεί τους Ικάρους, αφού υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το ποιός θα μπορέσει να διαδεχθεί τον Σίσκο και η ομάδα να αρχίζει να κερδίζει.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης, μαζί με τον επί χρόνια γενικό γραμματέα της ομάδας Γιάννη Δεσποτίδη, μίλησαν με τους παίκτες στο κλειστό της Κοιλάδας και προσπάθησαν να τους τονώσουν το ηθικό ενώ τώρα έχουν ραντεβού με τον Κώστα Σίσκο με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr