Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Voreia Beer Young Talents Tournaments στο Ν. Σκοπό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Voreia Beer Young Talents Tournaments στο Ν. Σκοπό

                                 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παμπαίδων με την ονομασία 3rd Young Talents VOREIA BEER Tournament στα γήπεδα του Νέου Σκοπού και του ΔΑΚ της Κοιλάδας. Ενα τουρνουά, όπου ευχαριστήθηκαν όλα τα παιδιά, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου, του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ, του Προμηθέα και άλλων σπουδαίων Ακαδημιών.

Για τον σύλλογο καλαθοσφαίρισης του Ορφέα, είναι σπουδαίο το επίτευγμα, που πραγματοποιούν με επιτυχία, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Γκαβανόζης, όσο και ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Καράγκουτης, μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Εμμανουήλ Παππά. Ένα σημαντικό αθλητικό και όχι μόνο έργο, που ωφελεί προπαρασκευαστικά τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και φέρνει ξανά στις Σέρρες, μεγάλα ονόματα συλλόγων του μπάσκετ! Πράγμα που δεν συμβαίνει με αυτή την συχνότητα, όπως το καταφέρνει ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

Ως ‘SSN’ θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, τον μεγάλο χορηγό VOREIA BEER του κ. Γιάννη Μαρμαρελη και την CosmoteTV, που ήταν και φέτος, χορηγός επικοινωνίας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr