Ολοκληρώθηκε με εξετάσεις και επιτυχία η σχολή διαιτησίας στις Σέρρες!

Ολοκληρώθηκε με εξετάσεις και επιτυχία η σχολή διαιτησίας στις Σέρρες!

Με τις εξετάσεις των 32 υποψηφίων νέων διαιτητών, μεταξύ των οποίων και 4 από την Χαλκιδική, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου που πραγματοποίησε η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου.

 

Αγόρια και κορίτσια έχοντας παρακολουθήσει τα μαθήματα έδωσαν γραπτές εξετάσεις με την ελπίδα να γίνουν το νέο αίμα της διαιτησίας, ενώ την ευθύνη της επίβλεψης είχαν εκ μέρους της ΕΠΟ ο κ. Πλάτων Μποζατζίδης, αλλά και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης ο κ. Γιώργος Φωτιάδης.

 

Μετσιμενίδης: “Δεν θα αδικηθεί καμία ομάδα…”

 

Ο πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Μετσιμενίδης μίλησε ΕΡΤ Σερρών(ert.gr) : «Τριάντα δύο νέα παιδιά έδωσαν εξετάσεις για να γίνουν διαιτητές. Θα ξεκινήσουμε και δεύτερη σχολή που σχεδόν έχει κλείσει και μάλλον θα πάμε σε ακόμα μία. Θέλουμε να βγούνε νέα παιδιά στη διαιτησία και νέα ταλέντα για να γίνει μια ανανέωση. Να έρθουν κι άλλα παιδιά. Κάναμε ενημέρωση και στο ΤΕΦΑΑ και στο ΤΕΙ και στο ΙΕΚ και γενικά σε όλους στο Νομό για να έρθουν πολλά παιδιά στη διαιτησία. Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και με την επιτροπή και με τον Πρόεδρο του συνδέσμου και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Τη φετινή χρονιά διεξάγεται το πιο δύσκολο πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, πιστεύω ότι θα έχουμε καλές διαιτησίες για να μην έχουμε αυτά που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς σαν καινούργια διοίκηση υποσχόμαστε ότι δεν αδικηθεί κανένας και όποιος αξίζει θα πάρει αυτό που δικαιούται».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr