Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» στο Πρωτοδικείο Σερρών

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» στο Πρωτοδικείο Σερρών

Κατατέθηκε την Κυριακή 5/5 το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Σερρών το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» από τον υποψήφιο δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, συνοδευόμενο από τα μέλη της δημοτικής παράταξης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Συμμαχία Σερραίων»:

Ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, νεανικό, φρέσκο και άφθαρτο που πλαισιώνεται από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση.

Ένα ψηφοδέλτιο από καταξιωμένα πρόσωπα που προέρχονται από όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτιστικές ομάδες του τόπου μας.

Δυστυχώς η νομοθεσία επιβάλλει έναν ανώτατο αριθμό υποψηφίων, που δεν μας επέτρεψε να συμπεριλάβουμε σε αυτή τη μεγάλη «συμμαχία» δεκάδες άλλα πρόσωπα που θα ήθελαν να κάνουν αυτό το αυτοδιοικητικό ταξίδι μαζί  μας. Παραμένουν όμως συνοδοιπόροι μας σε αυτή την πορεία προς μια Ιθάκη, που είναι οι απαντήσεις για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο του Δήμου μας.

Το επόμενο διάστημα όλοι αυτοί οι υποψήφιοι, όλοι αυτοί οι Σύμμαχοι θα βρεθούν σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό για να ενημερώσουν και να εκπέμψουν το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» έτσι ώστε όλοι οι συνδημότες μας με γνώση και νηφαλιότητα να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου μας.

ΠΗΓΗ VIDEO: serrespost.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr