Ολοκαίνουριο & εντυπωσιακό το επίσημο site του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός!

Ολοκαίνουριο & εντυπωσιακό το επίσημο site του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός!
Ο σπουδαίος πολυαθλητικός σύλλογος του «ΜΓΣ Πανσερραϊκός», δεν σταματά να εκπλήσσει τους φίλους του, σε κανένα επίπεδο. Μέσα σε μια εποχή που επικρατεί προβληματισμός στα σπορ, τα «λιοντάρια» των Σερρών, έχουν όραμα και πλάνο, συνεχίζοντας την πορεία ανάπτυξης και στην ψηφιακή εποχή, με όνειρο την Ευρωπαϊκή καταξίωση, που περνά φυσικά μέσα απο τις νέες τεχνολογίες.
Η επίσημη «κόκκινη» Πανσερραϊκή ενημέρωση, όπως μας πληροφορεί και το σχετικό δελτίο τύπου, έρχεται μέσα απο την ολοκαίνουρια σελίδα του ερασιτέχνη, που έχει κρατήσει όμως σοφά το ιστορικό domain ‘ www.mgspanserraikos.gr‘. Στη νέα επίσημη ιστοσελίδα, υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για τους λάτρεις των «λιονταριών» και ένα ψηφιακό “περιβάλλον” σύγχρονο και πιο λειτουργικό για τον επισκέπτη.

Η είσοδος του επισκέπτη στην ιστοσελίδα των «κόκκινων», γίνεται εύχρηστα και λειτουργικά, είτε βρίσκεται σε Η/Υ είτε σε mobile περιβάλλον. Το καλωσόρισμα στην αρχική σελίδα, γίνεται εντυπωσιακά, σε κόκκινο φόντο και με background όλα τα σπορ του συλλόγου. Σε Ελληνική ή Αγγλική version, μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί, για τις βασικές αρχές που διέπουν τον σύλλογο. Κάνοντας scroll, μπορείς να πληροφορηθείς για τους επόμενους αγώνες που έχει κάποια ομάδα ή αθλητής των τμημάτων, ενώ τα νέα όλων των τμημάτων, εμφανίζονται μπροστά σου, απλά κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Βαθμολογίες, videos, χορηγοί, newsletter και τελευταία ενημέρωση, όλα στο πιάτο… σε ενα εντυπωσιακό σχεδιαστικά και qompact περιβάλλον.

Το μενού είναι πλήρες και μέσα σε τέσσερις απλές επιλογές, δίνει την δυνατότητα στο κοινό, να γνωρίσει τα μέλη του ΔΣ του Μ.Γ.Σ. καθώς του Μ.Γ.Σ.Π-ΑμεΑ. Η επιλογή «56 Χρόνια», φέρνει αναμνήσεις καθώς οι παλιότεροι έχουν την δυνατότητα να θυμηθούν την ένδοξη ιστορία του Πανσερραϊκού και οι νεότεροι να την μάθουν. Οι επιλογές «Κοινωνική ευθύνη» και «European Programs δίνει στον σύλλογο την αξία της πληροφορίας στο ευρύ κοινό, που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας τις σημαντικές δράσεις σε όλα τα σπορ, που έχουν αντηχούν όμως κοινωνικά και πλέον και Ευρωπαϊκά, μέσω των προγραμμάτων που συμμετέχει ο σύλλογος.

Το εντυπωσιακότερο όλων, ίσως είναι η καρτέλα των αθλημάτων, όπου εκεί προσφέρεται μία πλήρης ενημέρωση για κάθε άθλημα, τόσο με τα τελευταία νέα, όσο και με το καλεντάρι, που είναι εξειδικευμένο στο κάθε τμήμα. Παρουσιάζονται η ιστορία κάθε τμήματος, το ρόστερ και οι τίτλοι με τις διακρίσεις, αγκαλιάζοντας έτσι τον φίλαθλο κόσμο. Επίσης υπάρχει η πρόβλεψη, ώστε ο καθένας να μπορεί να περιηγηθεί, και να γνωρίσει σύντομα, την ακαδημία του κάθε αθλήματος, με το οργανόγραμμα, τις προπονήσεις και να πληροφορηθεί τα δικαιολογητικά της εγγραφής.

Μέσω του site, μπορεί ο κάθε Πανσερραϊκός, να λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να αποκτήσει τα εισιτήρια διαρκείας, όσων σπορ διαθέτουν, ενώ προετοιμάζεται και η κάρτα φιλάθλου με τις εθελοντικές δράσεις. Τέλος υπάρχει και η υποδομή για το e-shop του συλλόγου, με την προβολή στην παρούσα φάση των προϊόντων. Ο Πανσερραϊκός υπόσχεται τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα και η νέα ιστοσελίδα είναι η συνέχεια αυτής της υπόσχεσης. Σύντομα αναμένεται και η συστηματοποιήση στις σελίδες των social media, ώστε η πληροφόρηση των Μ.Μ.Ε και των φιλάθλων να προκύπτει κεντρικά και εννιαία.

Ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, έρχεται σε συνεργασία με την εταιρεία adviser του Θέμη Γακόπουλου, γνώστη για την δημιουργία ιστοσελίδων και υποστήριξη -με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες- γνωστών μεγάλων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr