Οι 11αδες στο Πανσερραϊκός – Βέροια

Οι 11αδες στο Πανσερραϊκός - Βέροια

Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την Βέροια στο «Δημοτικό Γήπεδο Σερρών» για την 5η αγωνιστική της Football League, με τον προπονητή των «Λιονταρών» να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα παρατάξει την ομάδα του κατά 10/11 ίδια σε σχέση με το παιχνίδι στην Κοζάνη. Οι επιλογές του Παύλου Δερμιτζάκη για την Βέροια.

Μοναδική αλλαγή στην σημερινή 11άδα του Πανσερραϊκού, σε σχέση με το παιχνίδι με την Κοζάνη, θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Πέτρου Στοΐλα να μένει στον πάγκο, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Κόντσι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καβουσάκης δεξιά στην άμυνα ο Ζέρης, αριστερά ο Πίντο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιανναράκης και Κασμερίδης. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μαρκιόνι και Κρητικός, στην δεξιά πτέρυγα ο Κόντσι, στην αριστερή ο Μέσι, με τον Λουφάκη να παίζει πίσω από τον προωθημένο Πράντο.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, επέλεξε τους εξής 11 για να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης, Μούργος, Πασάς, Λουκίνας, Σιμόνι.

Share