Οι Σερραίοι διαιτητές σε Football League και Γ΄ Εθνική!

Οι Σερραίοι διαιτητές σε Football League και Γ΄ Εθνική!

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε τους πίνακες διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, βοηθών διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, παρατηρητών 2ης και 3ης κατηγορίας, με αρκετές αλλαγές, ανόδους και… απώλειες για την Σερραϊκή διαιτησία.

Συγκεκριμένα όσον αφορά την Football League οι Σερραίοι διαιτητές που θα μας εκπροσωπήσουν είναι ο… άρτι αφιχθείς από την Σούπερ Λιγκ Ανανίας Φωτιάδης, αλλά και ο… φέρελπις για άνοδο Απόστολος Τζουμαλάκης, ενώ όσον αφορά τους βοηθούς θα είναι ο Νίκος Κωτούλας που έρχεται επίσης από την μεγάλη κατηγορία, ο Αναστάσιος Ζιγκερίδης, αλλά και ο Χρήστος Κρυωνάς που πήρε προαγωγή και θα έχει την δυνατότητα για πρώτη φορά να βρεθεί στην 2η κατηγορία.

Στην Γ΄ Εθνική μετά από αρκετά χρόνια η Σερραϊκή παρουσία είναι πολύ μικρή με τους Πασχάλη Τρακαλιάνη και Αχιλλέα Αναστασιάδη μοναδικούς εκπροσώπους στους πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών αντίστοιχα.

Βέβαια πάντα υπάρχει η εκκρεμότητα πως πίνακας θα συμπληρωθεί και με διαιτητές που έχουν εκκρεμείς αγωνιστικές δοκιμασίες.

Τέλος όσον αφορά τους παρατηρητές, στην 2η κατηγορία βρίσκονται τα ονόματα των Γιώργου Αμυγδαλή, Χρήστου Ιωαννίδη, Συμεών Τσεσμετζή και Γεώργιου Φωτιάδη, ενώ στην 3η κατηγορία αυτά των Κυριάκου Παλάζη, Γιώργου Κελίδη και Αλέξανδρου Καδέμογλου.

Φωτογραφία του χρήστη Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Δ.Π. & Ε.Δ./ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΕ FOOTBALL LEAGUE & Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
“Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών & η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών μετά και την ανακοίνωση των Πινάκων Διαιτησίας (Διαιτητών, Βοηθών, Παρατηρητών) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, για την Football League & την Γ’ εθνική, θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχηθεί υγεία και καλές διαιτησίες στους διαιτητές μας, Τζουμαλάκη Απόστολο και Ανανία Φωτιάδη, στους βοηθούς μας, Ζιγκερίδη Αναστάσιο, Κρυωνά Χρήστο και Κωτούλα Νικόλαο και στους παρατηρητές μας, Αμυγδαλή Γεώργιο, Ιωαννίδη Χρήστο, Τσεσμετζή Συμεών και Φωτιάδη Γεώργιο για την παρουσία τους στους Πίνακες της Football League.
Επίσης, θα ήθελε να συγχαρεί τον διαιτητή Τρακαλιάνη Πασχάλη, τον βοηθό Αχιλλέα Αναστασιάδη και τους παρατηρητές Καδέμογλου Αλέξανδρο, Κελλίδη Ευάγγελο και Παλάζη Κυριάκο για την παρουσία στους πίνακες της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Όλοι τους άξιοι και ικανοί για να εκπροσωπήσουν την Σερραϊκή διαιτησία στα εθνικά πρωταθλήματα, μην ξεχνόντας άλλωστε και την παρουσία του βοηθού Σάββα Νικόλαου στον πίνακα βοηθών της Super League.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την πίστη μας στην δυνατότητες των παιδιών που θα αγωνιστούν στις επαναληπτικές αθλητικές δοκιμασίες του Σεπτεμβρίου, καθώς θεωρούμε οτι με την επιτυχία τους θα συνεχίσουν και εκείνοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες και να εκπροσωπούν την Σερραϊκή Διαιτησία σε εθνικό επίπεδο”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr