Οι πιο ωραίες στις Σέρρες…! Βest Team από το “SSN” οι γυναίκες του Πανσερραϊκού

Οι πιο ωραίες στις Σέρρες...! Βest Team από το "SSN" οι γυναίκες του Πανσερραϊκού

Kατέκτησαν με σχετική ευκολία το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αήττητες και με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 κόντρα σε πρωταθλήτριες από τις υπόλοιπες Ενώσεις κατάφεραν να πανηγυρίσουν μέσα στην Θεσσαλονίκη την επιστροφή του Πανσερραϊκού στις Εθνικές Κατηγορίες. Αν μη τι άλλο η επιτυχία τους σημαντική. Βαφτίστηκαν ως οι… γυναικάρες με τα κόκκινα, “τρελάθηκαν” με την άνοδο τους και φώναζαν συνθήματα του Πανσερραϊκού και όλα αυτά μόλις πριν λίγες ημέρες. Για όλους αυτούς τους λόγους οι αναγνώστες του “SSN” ψήφισαν μέσω, αρχικά live και εν συνεχεία 24ωρης, ψηφοφορίας του Facebook την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού ως την καλύτερη για τη σεζόν 2016-17 στον Σερραϊκό αθλητισμό.

Κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ελλάδας Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Σ, την Κυπελλούχο και με άνοδο στην Γ΄ Εθνική Ελπίδα Σκουτάρεως, τους δευτεραθλητές και με άνοδο στην Β΄ Εθνική του μπάσκετ Ικάρους και την πρωταθλήτρια και με άνοδο στην Γ΄ Εθνική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καρπερής, τα κορίτσια υπερτέρησαν με αρκετά καλή διαφορά και πήραν τον άτυπο τίτλο από το κοινό ως αναγνώριση της προσπάθειας τους.

Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: 35,16%

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ.Σ: 24,18%

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: 20,88%

ΙΚΑΡΟΙ: 15,38%

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: 3,3%

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr