Οι Πασχαλινές ευχές γεμάτες αγάπη και ελπίδα από τους γυμναστικούς συλλόγους της πόλης!

Οι Πασχαλινές ευχές γεμάτες αγάπη και ελπίδα από τους γυμναστικούς συλλόγους της πόλης!

Το τμήμα δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και ο Γ.Σ Σέρρες 93’ έστειλαν τις πιο θερμές και… ελπιδοφόρες ευχές τους σε όλον τον κόσμο για τις Άγιες μέρες του Πάσχα!

Ο πλανήτης δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες από την φονική πανδημία κάτι που αποτρέπει στον Έλληνα να γιορτάσει το φετινό Πάσχα με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ελπίδα και η αγάπη όμως μας οπλίζουν με αισιοδοξία για την επικείμενη αναγέννηση του τόπου και του πλανήτη, όταν ο “εχθρός” υποχωρήσει.

Αυτό αναφέρουν χαρακτηριστικά και δύο από τους γυμναστικούς συλλόγους της πόλης, το τμήμα δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού και ο Γ.Σ Σέρρες 93’ οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση και Πάσχα!

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του τμήματος δρομέων Πανσερραϊκού αναφέρουν:

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για τον τόπο μας. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Και μη ξεχνάτε…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Ενώ το μήνυμα του Γ.Σ Σέρρες 93’ για τις Άγιες μέρες του Πάσχα τονίζει:

Οι Άγιες μέρες και η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας πλημμυρίσουν τις καρδιές όλων μας με το φως της αγάπης και της ελπίδας. Καλή Ανάσταση!

Share