Οι οδηγίες για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ στα ματς του Πανσερραϊκου!

Οι οδηγίες για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ στα ματς του Πανσερραϊκου!

Το γραφείο τύπου των «λιονταριών», ανάρτησε τις οδηγίες σχετικά με την είσοδο των εκπροσώπων του τύπου στον εντός έδρας αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Πιερικό. Οι περιορισμοί είναι πολλοί λόγω της πανδημίας αλλά λογική και απαιτείται συναίνεση απο όλους προκειμένου να μην υπάρχουν απρόοπτα με κρούσματα.

Η ιστορική ομάδα της περιοχής μας, επιστρέφει επιτέλους στην δράση μετά απο ένα χρόνο και σε τρεις μήνες όλοι θέλουμε να την δούμε και πάλι πρωταθλήτρια και ένα σκαλί παραπάνω. Καλή αρχή στην ομάδα και τους συναδέλφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως την Κυριακή (28/03/2021) και ώρα 21:00, μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης, για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός –  Πιερικός, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 31/3, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Σύμφωνα, με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο, ημερήσιες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα  Πανσερραϊκός – Πιερικός.”

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, δε θα γίνει δεκτό, ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων, από κάθε μέσο θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα, για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση.  Δεν θα δοθούν ετήσιες διαπιστεύσεις και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διαπίστευση σε τεχνικό ραδιοφώνου, θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα, με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή ροή μετάδοσης, ενώ δεν εγκρίνεται η διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην των μελών, της τηλεοπτικής παραγωγής, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 3 (κεντρική), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει να θερμομετρηθούν, να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας, να επιβεβαιώσουν/συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε ειδική φόρμα και να συμπληρώσουν το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Football League». Για την αποφυγή του συνωστισμού και την οικονομία του χρόνου, συστήνουμε να φέρετε μαζί σας, συμπληρωμένο, το απαραίτητο δελτίο.

Το εν λόγω έγγραφο, μπορείτε να το τυπώσετε ΕΔΩ

Οι δημοσιογράφοι θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ ο χώρος των κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων, προβλέπεται κατά σειρά προτεραιότητας, μόνο για τα άτομα του τηλεοπτικού σταθμού, που καλύπτει την μετάδοση, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν μηχανήματα μετάδοσης,  για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν, κινητό τηλέφωνο για την μετάδοση και σε κανέναν άλλο.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (η πρόσβαση τους περιορίζεται, μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.

Οι εκπρόσωποι όμως των ΜΜΕ, που επιθυμούν να λάβουν δηλώσεις απο τον προπονητή και τους παίκτες, που θα επιλεγούν απο το Γραφείο Τύπου του Πανσερραϊκού, μπορούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο email: panserraikosfcpress@gmail.com και να εξυπηρετηθούν, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Τέλος, ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ότι οι συνθέσεις των δύο ομάδων, πριν από το αγώνα, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr