Οι κορυφαίοι αναβάτες μοτοσυκλέτας των Βαλκανίων στο Αυτοκινητοδρόμιο

Οι κορυφαίοι αναβάτες μοτοσυκλέτας των Βαλκανίων στο Αυτοκινητοδρόμιο

Το πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας Ανατολικής Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Εκατό και πλέον αναβάτες, οι καλύτεροι των Βαλκανίων, θα βρεθούν για τρεις μέρες στις Σέρρες σε μια αναμέτρηση με το χρόνο για την πολυπόθητη νίκη στο πλαίσιο του 7ου και 8ου γύρου του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας Ανατολικής Ευρώπης (BMU- Europe Road Racing Championship).

Τους εν λόγω γύρους του παμβαλκανικής διάστασης πρωταθλήματος διοργανώνουν η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας (Balkan Motorcycle Union) και η Βουλγαρική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (BulgarianMotorcycle Federation), ενώ θα συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία κ.α. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή προβλέπονται ο τεχνικός έλεγχος και ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σάββατο χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι αγώνες του 7ου γύρου του Πρωταθλήματος, ενώ την Κυριακή, μετά το απαιτούμενο warm up θα ολοκληρωθεί ο 8ος γύρος του.

Ακόμη μία φορά η Σερραϊκή πίστα τίθεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και καλεί όλους τους φίλους και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να προσέλθουν στο Αυτοκινητοδρόμιο για να συμμετέχουν και να βιώσουν τον παλμό μιας διοργάνωσης αυτού του μεγέθους. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πηγή: ΕΡΤ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr