Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών!

Εγγονίδης: «Δείξαμε πάθος, καλύτερος ο Απόλλων»

Στο πάθος και στη θέληση των παικτών του στάθηκε μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ηλίας Εγγονίδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως το Παραλίμνιο είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Αναλυτικά: «Ο Απόλλων ήταν καλύτερος ειδικά στο α’ μέρος. Στο β’, μπήκαμε εμείς πιο δυνατά και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Στη συνέχεια εμείς πέσαμε με αποτέλεσμα να πάρει μέτρα το Παραλίμνιο. Δεν ήμασταν καλοί όμως τα παιδιά έδειξαν πάθος και θέληση που μας οδήγησαν στη νίκη. Ο στόχος μας επετεύχθη και εύχομαι αυτό το κύπελλο να είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον σύλλογο. Η επόμενη μέρα ανήκει στους διοικούντες και φυσικά στο τι θα γίνει με το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και ανάλογα θα πράξουμε σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν».

Δημητρίου: «Δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ…»

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του και δεν τις μετουσίωσε σε γκολ στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου: «Αγωνίστηκαν δύο ομάδες με προβλήματα αλλά πιστεύω ότι και οι δύο μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο, καθώς ήταν ένα παιχνίδι λαθών. Στατιστικά πιστεύω ότι η ομάδα μου είχε τις πιο καθαρές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά για άλλη μια φορά αυτό το θέμα μας προβλημάτισε. Το θέμα είναι σε τέτοια ματς να σκοράρεις. Ο Πανσερραϊκός έκανε ότι μπορούσε και έδειξε να το θέλει το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για το κύπελλο, όπως και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Εμείς θεωρώ ότι αποτύχαμε και στους δύο θεσμούς, κάναμε όμως μια υγιή προσπάθεια όλη τη χρονιά. Δεν μπορώ να χαρώ σε τέτοιο επίπεδο για τον Πανσερραϊκό. Θα χαρώ μόνο όταν πάει εκεί που του αξίζει!».

Ομπόσου: «Μας δυσκόλεψε το Παραλίμνιο»

Ο MVP και σκόρερ του αγώνα, Ζορζ Ομπόσου είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Το Παραλίμνιο έχει πολύ καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε, όμως στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό».

Σιψής: «Μας αδικεί το σκορ»

Ο Μανώλης Σιψής από πλευράς Απόλλων Παραλιμνίου είπε: «Μας αδικεί το τελικό σκορ. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως πληρώσαμε μια στιγμή αδράνειας. Στη συνέχεια πιστεύω ότι χάλασε το παιχνίδι καθώς κλείστηκε ο Πανσερραϊκός και εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr