Οι ατζέντηδες έστειλαν Αϊντιαρά στον Πανσερραϊκό και Κινκουέ στον Ολυμπιακό απο την Πριμαβέρα!

Οι ατζέντηδες έστειλαν Αϊντιαρά στον Πανσερραϊκό και Κινκουέ στον Ολυμπιακό απο την Πριμαβέρα!

Στην «ψωροκώσταινα»…που δεν λέει να ξεκινήσει ούτε η Α΄Εθνική (θέλουμε και superleague τρομάρα μας) αλλά ούτε και η Β΄Εθνική σε ένα μήνα απο τώρα (μακάρι να διαψευστούμε), η μανατζερική πιάτσα, στέλνει παιχταράδες-λαβράκια απο την Ιταλική Πριμαβέρα και κάποιοι την υποτιμούν!

Προχθές ο Αϊνταρά έφυγε απο την Μίλαν για τις Σέρρες και χθες ο Κινκουέ απο την Ίντερ για τον Πειραιά. Ποδοσφαιριστές με 45+ συμμετοχές στην Πριμαβέρα, με τίτλο αμφότεροι και για μια σεζόν, δεν βρέθηκαν αντίπαλοι στο ”derby della madonnina” μεταξύ Μίλαν και Ίντερ! Κι αν αυτό δεν λέει κάτι, ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα νέων της Serie A που καλλιεργεί παιχταράδες! Ντοναρούμα, Μπονούτσι, Μπερναντέσκι, Μπελότι, Μπεράρντι, Κιέσα, Ινσίνιε και πόσοι άλλοι εκτός Εθνικής Ιταλίας…

Ο Πανσερραϊκός, έχει αλλάξει μεταγραφικό επίπεδο, ειδικά την τελευταία χρονιά και έχει εισέλθει στα τρια μεγαλύτερα γραφεία ατζέντηδων της Ευρώπης! Αυτό έγινε εμπράκτως, αποκτώντας διεθνείς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με σκοπό την ανάδειξη τους, αποσκοπώντας φυσικά στα ποδοσφαιρικά οφέλη, με την απόδοση τους στο γήπεδο και με τα οικονομικά, στην μεταγραφική τους εξέλιξη!

Το παιχνίδι σήμερα παίζεται στας…Ευρώπας και τις διασυνδέσεις κάθε ομάδας. Ποδοσφαιριστές, όπως ο Κολομβιανός Ριβάλντο, ο Ιβοριανός Μέσι, ο Μαροκινός Κανίς,  οι Έλληνες Κουτσίδης, Καραμπέρης, Δημητρίου, ο Ιταλός απο το Μάλι Αϊντιαρά, όλοι τους είναι γνωστοί εκεί που πρέπει, διαθέτουν ποδοσφαιρικό ταλέντο και έχουν δείξει τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η απογείωση τους και η αύξηση της μεταπωλητικής αξίας, που ήδη διαθέτουν, είναι στα πόδια τους και στον σημερινό Πανσερραϊκό, έχουν όλες τις συνθήκες, για να προοδεύσουν μαζί με τον σύλλογο!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr