Οι ανακοινώσεις Ερασιτέχνη & Ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού για τον Κυρ-Χρήστο!

Οι ανακοινώσεις Ερασιτέχνη & Ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού για τον Κυρ-Χρήστο!

Ανακοινώσεις εστάλησαν στα ΜΜΕ για την απώλεια του Χρηστού Αρχοντίδη, απο τον πολυαθλητικό σύλλογο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και το ποδοσφαιρικό τμήμα των «λιονταριών».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού:

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΓΣ  Πανσερραϊκός εκφράζει την θλίψη και την οδύνη του για τον χαμό του Χρήστου Αρχοντίδη, προπονητή ποδοσφαίρου επί σειρά ετών της ομάδος του  Πανσερραϊκού,  ο  οποίος  έφυγε  από  την ζωή  σε  ηλικία 81 ετών.

Ο Χρήστος υπηρέτησε με πίστη, πάθος και αφοσίωση το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπούσε.  Το όνομά του μένει σε περίοπτη θέση στην ιστορία του Ελληνικού, του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Θερμά συλλυπητήρια  στην  οικογένειά  του. Χρήστο  ο  Πανσερραϊκός  σ’ ευχαριστεί  για  όλα. Θα  σε  θυμόμαστε  για  πάντα.  Καλό  σου ταξίδι  Χρήστο.

Για τον  ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ο πρόεδρος Α. Παναγιώτου  

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού:

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού αποχαιρετά με τιμή τον μεγάλο δάσκαλο της ομάδας μας και τον πιο επιτυχημένο προπονητή, που πέρασε ποτέ απο τους πάγκους των «λιονταριών» μας!

Ο σπουδαίος Χρήστος Αρχοντίδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Τιμή και Δόξα σε έναν γνήσιο Πανσερραϊκό.

Ο Πρόεδρος Νίκος Κατσαβάκης

Ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Καζίας

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr