Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων Κ17-Κ16-Κ15 του Πανσερραϊκού

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων Κ17-Κ16-Κ15 του Πανσερραϊκού

Πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις από τις ομάδες περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 03-04 Δεκεμβρίου, για τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Η ομάδα Κ19 έχει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ρεπό.

Η ομάδα Κ17 μετά την ήττα από τον Άρη Σκοτούσσας, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Εθνικό Σιδηροκάστρου για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Σερρών. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 03/12 στις 15:00 στο γήπεδο μας, στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας.

Η ομάδα Κ16 μετά το ρεπό της επιστρέφει στην δράση για την Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σερρών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως “Επτάμυλοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ελαιώνα. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 03/12 στις 11:00 στο γήπεδο του Ν.Σούλίου.

Η ομάδα Κ15 μετά την ήττα της στον Βόλο, δίνει τον τελευταίο αγώνα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και για την 7η αγωνιστική της Super League Κ15 αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 04/12 στις 11:00 στο γήπεδο μας, στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr