Οι Ίκαροι ψάχνουν στην Χαλκηδόνα το τελευταίο μεγάλο διπλό της χρόνιας!

Οι Ίκαροι ψάχνουν στην Χαλκηδόνα το τελευταίο μεγάλο διπλό της χρόνιας!

Οι Ίκαροι αγωνίζονται απόψε στις 17:00 στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης προκειμένου να διεκδικήσουν το τελευταίο διπλό της χρονιάς, αφού δεν απομένει άλλο ματς εκτός Σερρών, πριν την διακοπή των εορτών.

Μια νίκη στην Χαλκηδόνα θα χαρακτηριστεί σίγουρα μεγάλη, αφού οι «κυανοκίτρινοι» μετράνε μόλις ένα διπλό σε τρεις εξόδους, αυτό στο Αγρίνιο και επιθυμούν, το δεύτερο σε μια έδρα που μεταμορφώνει προς το καλύτερο την γηπεδούχο ομάδα. Άλλωστε, μετά τις ήττες στο καλάθι, που θα μπορούσαν σίγουρα να είναι και νίκες, από Μαχητές και Φάρσαλα, η Σερραϊκή ομάδα δεν θέλει να… χαρίσει άλλους βαθμούς σε κανέναν υποδεέστερο αντίπαλο από αυτήν.

Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου προετοιμάστηκαν χωρίς προβλήματα αυτή την εβδομάδα με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στις προπονήσεις, με όρεξη και χωρίς μικροενοχλήσεις. Ο τραυματισμός του Ηλία Τράκα, βρίσκεται σε καλό στάδιο και ο παίκτης με αισιοδοξία υπολογίζει να είναι και πάλι στην διάθεση του προπονητή του, στα πρώτα παιχνίδια με το νέο έτος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πρόεδροι (Αθανασιάδης-Τσαλώνης) σε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, συμφωνήσαν να αφήσουν πίσω τους τις εντάσεις και τις σκιές από το περσινό ματς, κάνοντας μια νέα αρχή στις σχέσεις των δυο ομάδων. Αυτόματα λοιπόν θέτονται ως αβάσιμες και επικίνδυνες οι εμπρηστικές δηλώσεις αχρείων που καπηλεύονται τον δημοσιογραφικό χώρο και διαδίδουν αναλήθειες εναντίον των Ικάρων και του Σερραϊκού μπάσκετ, που τόσο κόπτονται.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr