Οι Ίκαροι συγχαίρουν την ομάδα της Καβάλας και την διαιτησία του αγώνα!

Οι Ίκαροι συγχαίρουν την ομάδα της Καβάλας και την διαιτησία του αγώνα!

Οι διοικούντες της ομάδας των Ικάρων, σε μια απο τις πολλές χειρονομίες αβροφροσύνης, που έχουν στο ενεργητικό τους, προσέθεσαν άλλη μια, συγχαίροντας την ομάδα της Καβάλας για την επιτυχία της και παράλληλα την ευχαρίστησαν, για την φιλοξενία της, στα μέλη του ΔΣ αλλα και στους Σερραίους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας, ενώ στο τέλος, μοίρασαν συγχαρητήρια και στους διαιτητές του ντέρμπι, που σφύριξαν, ομολογουμένως, αρκετά καλά.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Σέρρες, 28 Ιανουαρίου 2018

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, και τα μέλη της διοίκησης, συγχαίρουν την ομάδα της Καβάλας για τη νίκη της, στον μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος και ευχαριστούν την διοίκηση της «Ένωσης» για την φιλοξενία προς τους Σερραίους διοικούντες αλλά και τους απλούς φιλάθλους, που παρακολούθησαν ευχάριστα τον αγώνα, στο κλειστό της Καλαμίτσας. Χαρά μας να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο ματς του δεύτερου γύρου, στο ΔΑΚ Σερρών.

Τέλος, η ομάδα μας, συγχαίρει τους διαιτητές της αναμέτρησης, κ.κ. Καλογερόπουλο και Κοϊμτζόγλου, για την αψεγάδιαστη διαιτησία τους, σε ένα σημαντικό ντέρμπι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr