Οι Ίκαροι στο Πανελλήνιο 15 χρόνια μετά!!

Οι Ίκαροι στο Πανελλήνιο 15 χρόνια μετά!!

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  53-56  ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

 

Είχε πολύ καιρό να βιώσει μεγάλη επιτυχία το Σερραϊκό μπάσκετ και το κατάφεραν χθες οι Παίδες των Ικάρων, οι οποίοι κέρδισαν το άγχος και τον Ζαφειράκη και προκρίθηκαν στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ φτάνοντας στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εκεί όπου σε ένα μήνα και κάτι από τώρα (1-5/9) θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό, Εξάστερο, Δέκα,Προμηθέα και Ηράκλειο σε άγνωστη προς το παρόν τοποθεσία.

Και τα κατάφεραν 15 χρόνια μετά ! Τόσο καιρό είχαν να πάνε οι Ίκαροι σε Πανελλήνια διοργάνωση με την μεγαλύτερη και πιο τρανταχτή επιτυχία τους να είναι 30 χρόνια πριν στην Σύρο με την 1η θέση στους Εφήβους.

 Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς οι “κυανοκίτρινοι” ναι μεν το ήθελαν πάση θυσία, αλλά το άγχος και η κόπωση έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια. Τέλος καλό όλα καλά με τους Ικάρους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην τριπλή ισοβαθμία με Κεραυνό και Διόσκουρους και να βρίσκονται στο Final 6 των Παίδων. Μετά την μεγάλη πρόκριση, ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια με το τεχνικό τιμ και τους παίχτες να ξεσπούν για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 29-27 (ημ.), 37-47, 53-56

Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Πιπίλας, Καφετζής 4, Σμέρνος Δ., Τσίλης 10, Πουρλίδας Δ., Παπαπέσιος 2, Ράπτης 3(1), Μπιλιούρης Δ. 20, Μπιλιούρης Α. 9, Πουρλίδας Β. 5(1)

Ίκαροι (Μπίλιος): Μπανάβας, Ανδρικάκης 4, Θεοφανίδης 2, Κακλίδης 13, Χατζόπουλος 10, Ντώνες 7(1), Μιντσώκης 3(1), Καπετάκης 17(3), Φραγκούλης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr