Οι Ίκαροι παρουσιάζουν τους προπονητές της «Κυανοκίτρινης Ακαδημίας»

Οι Ίκαροι παρουσιάζουν τους προπονητές της «Κυανοκίτρινης Ακαδημίας»

Οι Ίκαροι ανέβασαν στα social media του συλλόγου τις φωτογραφίες και τα βιογραφικά των πέντε προπονητών, που στελεχώνουν την «Κυανοκίτρινη Ακαδημία» της σεζόν 2017-18, που αριθμεί 9 αγωνιστικά τμήματα, σε εφήβους, παίδες, παμπαίδες, κορασίδες και παγκορασίδες.

Παρακάτω αναγράφονται τα πρόσωπα και τα βιογραφικά, του Παναγιώτη Σπανού υπεύθυνου των τμημάτων της Ακαδημίας καθως και των προπονητων: Νίκου Κηρύκου, Γιάννη Αρχοντίδη, Γιώργου Οικονόμου και της μεταγραφής απο τον Πανσερραϊκό, Πασχάλη Ρούλη.

Επίσης να θυμίσουμε οτι στις ακαδημίες των Ικάρων και στα υπόλοιπα 13 μη αγωνιστικά τμήματα, προπονητές είναι και οι: Πέτρος Γρίψιος, Μπάμπης Σιδερίδης, Θωμάς Γκούτζιας, που αγωνίζονται και ως παίκτες στην αντρική ομάδα, όπως και ο bench coach Δημήτρης Γεωργαντάς.

Οι Ίκαροι με στοιχεία και αριθμούς, είναι αποδεδειγμένα ο πιο δυνατός σύλλογος μπάσκετ του νομού Σερρών! ‘Οχι μόνο επειδή αγωνίζονται στην Β΄ Εθνική αλλά κι επειδή μετρούν 23 τμήματα συνολικά, 10 αγωνιστικά και 13 Ακαδημιών. Επιπλέον για αυτόν τον οργανισμό μπάσκετ, προσφέρουν γνώσεις και εμπειρία, 11 προπονητές, όλοι με ακαδημαϊκή μόρφωση και διπλώματα, πάνω στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr