Οι Ίκαροι θα είναι και αύριο εδώ, να κάνουν περήφανους τους Σερραίους!

Οι Ίκαροι θα είναι και αύριο εδώ, να κάνουν περήφανους τους Σερραίους!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πριν από τα μεγάλα ματς! Oι κανόνες όμως της σύγχρονης επικοινωνίας και τα αδηφάγα media ή social media θέλουν συνεχώς νέο περιεχόμενο! Όλη την εβδομάδα η ομάδα των Ικάρων προετοιμάστηκε σιωπηρά και δυναμικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ως όφειλε, προκειμένου να είναι πνευματικά έτοιμη κόντρα στον τελικό με την Καβάλα.

Εμείς ως ‘SSN’, διακριτικά, τονίσαμε τα ουσιώδη γύρω από τον αγώνα που έρχεται σε λίγη ώρα στο κλειστό της Κοιλάδας, προσπαθώντας με την σειρά μας να αποφορτίσουμε το κλίμα γύρω από την ομάδα και τους αθλητές! Άλλωστε δεν είναι μακριά οι εποχές που γράφαμε ή φτιάχναμε τηλεοπτικά ρεπορτάζ και διθυράμβους, μέρες ολόκληρες πριν από σημαντικά ματς… για να μην «δικαιωθούμε» τελικά σε τίποτα ή στα πάντα… ανάλογα με το αποτέλεσμα, αφού πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και η δικαίωση ολόκληρη δική τους!

Οι τελευταίες σκέψεις μου, πριν από τέτοια ματς, έπειτα από 15 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας… στέκεται αποκλειστικά στο μυαλό των παικτών! Τι μπορεί να σκέφτονται αυτοί, πως κοιμήθηκαν το προηγούμενο βράδυ, πόσο έτοιμοι είναι πνευματικά, σωματικά και αν το λέει η καρδιά τους! Δεν ξέρω αν οι Ίκαροι παίζουν το πιο σημαντικό παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία του Σερραϊκού μπάσκετ, ξερω όμως ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι Ίκαροι θα υπάρχουν και αύριο στην πόλη, στο νομό, στην χώρα!

Το 2014, οι Ίκαροι υποβιβάστηκαν από την Α2…και κατ΄ επιλογήν βρέθηκαν δυο κατηγορίες πιο κάτω. Δεν σκόρπισαν, δεν διαλύθηκαν, δεν τα βρόντηξε κάνεις και σήμερα είναι όλοι εδώ φίλοι και γνωστοί να πανηγυρίσουν… όχι την άνοδο, αλλά το γεγονός ότι και αύριο πάλι εδώ θα είναι οι Ίκαροι, να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους τους και τους Σερραίους που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν μια ομάδα πασίγνωστη στο πανελλήνιο!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr