Οι Ίκαροι επισκέφτηκαν το 3ο & 5ο Λύκειο Σερρών μοιράζοντας εισιτήρια!

Οι Ίκαροι επισκέφτηκαν το 3ο & 5ο Λύκειο Σερρών μοιράζοντας εισιτήρια!

Την τελευταία επίσκεψη στα λύκεια της πόλης των Σερρών πραγματοποίησε αντιπροσωπεία παικτών των Ικάρων, που σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, επισκέφτηκε το 3ο & 5ο Λύκειο Σερρών. Περισσότερα από 200 εισιτήρια, μοιράστηκαν δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές, τόσο για τον αγώνα με την Ελίμεια Κοζάνης, στο ΔΑΚ Σερρών, την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 17:00, όσο και για το τελευταίο κρίσιμο ματς της χρονιάς με την Καβάλα στις 20 Μαΐου.

Η ομάδα των Ικάρων, τους τελευταίους μήνες επισκέφτηκε συνολικά 5 Γενικά Λύκεια, 2 Επαγγελματικά Λύκεια και ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο σε μια προσπάθεια διάδοσης αθλητικού πνεύματος, και καθιέρωση αθλητικής συνείδησης στη νέα γενιά φιλάθλων, που εκπαιδεύεται μέσα από τα Ελληνικά σχολεία.

Η προσπάθεια αυτή προοδευτικά, μοιάζει να έχει αποτέλεσμα αφού το κάλεσμα προς τους μαθητές είχε αντίκρισμα στα προηγούμενα εντός έδρας ματς των «κυανοκίτρινων», με τους μαθητές να παίρνουν θέση στην κερκίδα, με ή χωρίς τους γονείς τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr