Οι Ίκαροι βράβευσαν Συμεωνίδη και το Ανατόλια Τενεκετζή! (Vid+Pics)

Οι Ίκαροι βράβευσαν Συμεωνίδη και το Ανατόλια Τενεκετζή! (Vid+Pics)

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Ικάρους και το κολλέγιο Ανατόλια, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο των Ικάρων Άρη Αθανασιάδη ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής του ΣΑΑΚ Ανατόλια Φίλιππος Συμεωνίδης, για την 5ετη προσφορά του στην ομάδα όταν αυτή ήταν στην Α2. Βέβαια δεν του πήγε και ιδιαίτερα γούρι, καθώς στο 5ο λεπτό αποχώρησε με θλάση στην γάμπα. Στο τέλος όμως του αγώνα, μιλώντας στο κανάλι των «κυανοκίτρινων» αναφέρθηκε στα παιχνίδια της μοίρας, στην συναισθηματική φόρτιση που είχε πριν το ματς καθώς πρώτη φορά έπαιξε αντίπαλος των Ικάρων, ενώ σχολίασε και τους παλιούς του συμπαίκτες που κάποτε ήταν «πιτσιρίκια» και τώρα άντρες που παίζουν καλό μπάσκετ και βοηθούν τους Ικάρους.

Βράβευση υπήρχε και για έναν ακόμη Σερραίο, τον παλαίμαχο Μάκη Τενεκετζή, από τον αντιπρόεδρο του Ανατόλια Νίκο Χαϊτογλου (έχει Σερραϊκές ρίζες από την μητέρα του), καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα τη σεζόν 1980-81. Ο Μάκης Τενεκετζής να θυμίσουμε στους νεότερους αγωνιζόταν την δεκαετία του ΄80 στην ΑΕΣ και μετέπειτα στην Θύελλα Σερρών, που βρέθηκε για μια χρονιά, στην τότε Α’ Εθνική του μπάσκετ.

 

Φωτορεπορτάζ: www.ikaroibc.gr | Παπαφράγκου-Μαντζαρίδη Studio Φωτογραφίας

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr