Οι Ίκαροι ανακοίνωσαν τον πολύπειρο Ασημάκη που θα είναι προπονητής υποδομών και ακαδημίας παράλληλα !

Οι Ίκαροι ανακοίνωσαν τον πολύπειρο Ασημάκη που θα είναι προπονητής υποδομών και ακαδημίας παράλληλα !

Η ομάδα των Ικάρων ανακοίνωσε τον έμπειρο Ασημάκη, που θα αποτελέσει τον ηγέτη στην νέα εποχή των Ικάρων στο ανδρικό τμήμα. Ο “Ασήμ” μάλιστα θα αναλάβει και το εφηβικό τμήμα, όπως και τμήματα της Ακαδημίας. Με αυτή την προσθήκη, ο Γιάννης Μπουτάκογλου αναμένεται να χτίσει την ομάδα γύρω από τον πολύπειρο αθλητή, που έχει αγωνιστεί και πρωταγωνιστήσει στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση των Ικάρων…

Ο ΓΣ Ίκαροι Σερρών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 🏀 προπονητή Γιώργο Ασημάκη, ως Προπονητή Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023!
➥Βιογραφικό
Ο Γιώργος Ασημάκης είναι Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος στη Γ.Γ.Α. και μέλος του ΣΕΠΚ, διετέλεσε ως Προπονητής:
►Το 2002-2009, στην Ακαδημία του ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ.
►Το 2011-2012, στην Ακαδημία του ΟΡΦΕΑ Ν.ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.
►Το 2012-2016, στην Ακαδημία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ–ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
►Το 2017-2021, ως Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημίας και Προπονητής στο Παιδικό και Εφηβικό του ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ 2017.
➥ Ο ΓΣ Ίκαροι Σερρών εύχεται στον Γιώργο Ασημάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ!
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr