Οι Ίκαροι έγιναν η πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στις Σέρρες, που βρίσκονται στο μητρώο της ΓΓΑ !

Οι Ίκαροι έγιναν η πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στις Σέρρες, που βρίσκονται στο μητρώο της ΓΓΑ !

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι Ίκαροι γνωστοποίησαν το γεγονός ότι πέτυχαν την εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ, κάτι που καθιστά ως νόμιμο το σωματείο. Οι “κυανοκίτρινοι” κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εγγραφούν στο νέο νομοθετικό μέτρο, αποτελώντας την πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στις Σέρρες που το καταφέρνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Στο μητρώο της ΓΓΑ και επίσημα οι Ίκαροι!
– Εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες η αίτηση της ομάδας μας και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, το σωματείο μας βρίσκεται πλέον και με την βούλα στο μητρώο της ΓΓΑ.
– Έχοντας κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά όσον αφορά το καινούργιο νομοθετικό μέτρο, η ομάδα μας κατάφερε να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να αποτελεί πλέον μέλος, κάτι που καθιστά ως νόμιμο το σωματείο μας.
✔️ Οι Ίκαροι αποτελούν μάλιστα με αυτό τον τρόπο και την πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στον Νομό Σερρών που κατάφερε να εγγραφεί στο μητρώο.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr