Ξεκινούν τα έργα σε γήπεδο Εμμ.Παππά & Κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού

Ξεκινούν τα έργα σε γήπεδο Εμμ.Παππά & Κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού

Την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Εμμανουήλ Παππά για τη χρηματοδότηση των έργων στο γήπεδο του Εμμανουήλ Παππά και στο κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού υπέγραψε την Πέμπτη ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Νότα.

Τα έργα αφορούν την αναμόρφωση των αποδυτηρίων του γηπέδου και την αποκατάσταση του υγρού στίβου (διαπλάτυνση του στίβου στη λίμνη του Πεθελινού) και όσον αφορά το δεύτερο, ήταν ένα αίτημα του προέδρου του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» Θεοδόση Κρέτση που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού στις Σέρρες το Δεκέμβριο του 2016.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 150.000 ευρώ, ενώ το ποσό των 25.000 ευρώ θα δοθεί για την επισκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου της τοπικής κοινότητας του Εμμανουήλ Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα Προγραμματική Σύμβαση με τον Δήμο «Εμμανουήλ Παππά» νομίμως εκπροσωπούμενο από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νότα για τα έργα: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ» και «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ», προϋπολογισμού 25.000€ & 150.000€ αντίστοιχα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr