Ξεκινούν τα έργα πυροπροστασίας σε κλειστό, στάδιο και για το γήπεδο τένις!

Ξεκινούν τα έργα πυροπροστασίας σε κλειστό, στάδιο και για το γήπεδο τένις!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης υπέγραψαν σύμβαση για την κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό Στάδιο ύψους 70.000 ευρώ και για την κατασκευή γηπέδου τένις ύψους 73.000 ευρώ ,την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, στο γραφείο του κ. Βασιλειάδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Αγγελίδης επισκέφτηκε τον κ. Βασιλειάδη στις 13 Ιανουαρίου 2017 όπου κατέθεσε τις μελέτες για τα παραπάνω έργα. Τον Σεπτέμβριο 2017 τα παραπάνω έργα , με απόφαση αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Τώρα μετά την υπογραφή της σύμβασης ξεκινάει η διαδικασία κατασκευής των έργων.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη Γιώργο για την ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Δήμου Σερρών. Ευχαρίστησε επίσης την Βουλευτή Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για το ενδιαφέρον που έδειξε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, το οποίο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα επενδύσεων έτους 2016. Μέσα στο 2018 θα ξεκινήσει η κατασκευή των παραπάνω έργων, δηλαδή η κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο κλειστό γυμναστήριο και στο Εθνικό Στάδιο καθώς και η κατασκευή γηπέδου τένις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr