Ξεκινά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ και ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός συμμετέχει δυναμικά!

Ξεκινά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ και ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός συμμετέχει δυναμικά!

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ 2020, η πρώτη εγχώρια διοργάνωση των ΑμεΑ στην μετα-καραντίνα εποχή, θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Ιουλίου-2 Αυγούστου 2020 στο Κεντρικό Στάδιο του Ολυμπιακού Σταδίου. Η άφιξη των αποστολών και η αξιολόγηση των νέων αθλητών θα γίνουν το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν σε δύο περιόδους (πρωί και απόγευμα). Το αναλυτικό ωριαίο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς και το πρόγραμμα αίθουσας κλήσης θ` ανακοινωθούν μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.

Το τμήμα Στίβου του  ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑμεΑ  αναχωρεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο από 31/7 έως 2/8/20. Λόγω του covid 19   η αποστολή θα είναι μειωμένη  ( 13 αθλητές-τριες), θα τηρηθούν όλοι κανόνες για την ασφάλεια των αθλητών  και των συνοδών μας,  σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το ΔΣ της ομάδας των «Λιονταριών» εύχεται στους αθλητές/τριες  μας καλή επιτυχία και πολλά ρεκόρ!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr