Κάρτες μέλους & γονέα από τους Ικάρους στο κυπέλλο(17:00) με πλούσια δώρα!

Κάρτες μέλους & γονέα από τους Ικάρους στο κυπέλλο(17:00) με πλούσια δώρα!

Οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέα των Ικάρων για την φετινή σεζόν, που θα έχουν ισχύ μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής για την σεζόν 2017-2018, ξεκινούν να διατίθενται στον αγώνα κυπέλλου των Ικάρων με τον Δούκα, στο ΔΑΚ Σερρών!

Οι κάρτες μέλους αφορούν όλους, όσοι δεν έχουν παιδιά στην «κυανοκίτρινη ακαδημία» και είναι απλοί φίλαθλοι της ομάδας και του μπάσκετ, ενώ οι κάρτες γονέα αφορούν όλους, όσοι είναι φίλοι της ομάδας και ταυτόχρονα έχουν και παιδιά που αθλούνται σε κάποιο από τα 23 τμήματα της «κυανοκίτρινης ακαδημίας».

Με την απόκτηση της κάρτας γονέα, θα δίνονται και πλούσια δώρα για τα παιδιά των ακαδημιών. Μια sports bag της nickan με ειδικό χώρο για τα παπούτσια του μικρού αθλητή ή αθλήτριας, δυο μπάλες σε στυλ παραλλαγής από την errea σε κίτρινο και μπλε χρώμα, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt των Ικάρων!

Τηλέφωνο πληροφοριών για εγγραφές στην Ikaroi Basketball Academy, 6947528969, Παναγιώτης Σπανός, υπεύθυνος Ακαδημιών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr