Ξεκινάει προετοιμασία για το ματς με τον Άρη ο Πανσερραϊκός

Ξεκινάει προετοιμασία για το ματς με τον Άρη ο Πανσερραϊκός

Αφήνοντας πίσω το ματς με την Λαμία, ο Πανσερραϊκός ξεκίναει την προετοιμασία του για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχει στο πρωτάθλημα. Οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν τους δυνατούς της κατηγορίας και ως γνωστόν οι δυνατότητες είναι συγκεκριμένες, αν και η νίκη κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο παραμένει η μεγαλύτερη επιθυμία.

 

Την Κυριακή ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη που κυνηγά την άνοδο και ο Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένει από τους παίκτες και τον παράγοντα έδρα να δώσουν το κάτι παραπάνω. Τα προβλήματα δε λείπουν και έτσι οι Σερραίοι περιμένουν την προπόνηση της Τρίτης για να τσεκάρουν την κατάσταση των Βοσκόπουλου και Στέβιτς που ήταν απόντες και μάλλον θα δηλώσουν ετοιμοπόλεμοι, όπως και αυτή των Σιάκκα, Φουσού και Τσελεπίδη που αποκόμισαν ενοχλήσεις με το πρόβλημα του τελευταίου να είναι είναι το πιο δύσκολο, καθώς έχει υποστεί διάταση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

 

Από εκεί και πέρα συμπλήρωσαν κάρτες οι Ρίστιτς, Τσελεπίδης και Καψάλης, ωστόσο θα “καθαρίσουν” στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό και δεν γεννάται θέμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr